Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát megtisztítva, szeletekre vágva a csipet sóval olajon megdinszteljük, - hozzáadjuk a félbevágott csirkeszárnyat és jól átsütjük.
Felöntjük 1,5 csésze vízzel, s ha felét elfőtte, beletesszük a megtisztított, kockára vágott padlizsánt.
Mikor majdnem puha, elkeverjük az összes hozzávalóval és készre főzzük. Fedővel pár percre letakarjuk, hogy a gőzben összeérlelődjenek az ízek.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kifőtt tésztával (széles metélttel) tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bartfaiandrea
2014.03.29 02:07
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát megtisztítva, csipet sóval, félbevágott csirkeszárnyat, összes hozzávalóval, gőzben összeérlelődjenek, megdinszteljük, csirkeszárnyat, fűszerkeverék, megtisztított, megtisztítva, hozzávalóval, csirkeszárny, vöröshagymát, csirkeszárny, szójamártás, Padlizsános, beletesszük, vöröshagyma, mokkáskanál, félbevágott, letakarjuk, kávéskanál, szeletekre, padlizsánt, elkeverjük, hozzáadjuk, késhegynyi, késhegynyi, tésztával, metélttel, rozmaring, csirkeszárny, padlizsán, vöröshagyma, gerezd préselt fokhagyma, késhegynyi őrölt bors, késhegynyi őrölt rozmaring, mokkáskanál oregano, evőkanál szójamártás, kávéskanál cukor, evőkanál étolaj, csipet,
|
|
|
|
|